Yoga every damn day

Strax efter årsskiftet 2021 började jag med något jag har haft som målsättning att göra i säkert tolv års tid, att yoga varje dag. På grund av pandemin och att det inte fanns något annat att göra fick jag vid årsskiftet äntligen slut på ursäkter. Jag sökte på YouTube och mindes vagt att ”folk” tipsat om en yogalärare som heter Adriene.

För att hålla mig själv accountable började jag med en 30 dagars utmaning tillsammans med sagda Adriene. Därefter genomförde jag ytterligare en 30 dagars utmaning och sedan rullade det på. Jag höll också löftet till mig själv om att yoga varje dag – om så bara i tio minuter. Effekterna på mitt mående har varit och är slående – både fysiskt och psykiskt.

Utöver den fysiska och psykiska aspekten finns det också något väldigt fint med att hålla ett löfte en gett till sig själv. Att jag vet att jag kan lita på mig själv, att jag vill mitt eget bästa.

Om du, som jag, är nyfiken på yoga och upplever att det är svårt att komma igång har jag listat mina tre favoritpass nedan. Klippen består av ett lite längre pass med fokus på höfter och rygg, ett mer dynamiskt flow, och ett pass som lämpar sig utmärkt för morgonyoga.

Höft- och ryggpasset hittar du här, det mer dynamiska passet här och slutligen morgon-yogapasset här.

Namaste!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.