Find your one biggest fan

Jag minns våren 2013 när jag beslöt mig för att satsa på mitt egenföretagande. Jag var livrädd och befogat så, jag kunde ju ingenting, haha! Men, å andra sidan, när kan en egentligen något?

Jag tror att det är lätt hänt att skjuta livet och sina drömmar på framtiden. ”Jag startar eget när X har hänt”, ”jag måste bara ha det här diplomet först, sedan kan jag söka det jobbet”, ”när jag har jobbat i 15 år då ska jag…”.

Det är bara det att de förklaringar och verklighetsmodeller vi tar för sanna, lika gärna kan hålla oss borta från det vi egentligen vill eller drömmer om. Återigen, när kan en egentligen något?

Våren 2013 hade jag ett betydande biggest fan och han sa: ”du klarar detta, du är fantastisk”. Han upprepade detta dag in och dag ut. Tillslut började jag tro på det – för att han trodde på det*.

Idag har jag samlat på mig flera ”biggest fans” och hoppas innerligt att individer i min närhet upplever mig som deras ”biggest fan”. Jag behöver personer som genuint tror på mig och som har förmågan att spegla och plocka upp mig när jag tvivlar.

Vem är ditt biggest fan?

*Relaterad läsning: den självuppfyllande profetian eller the self-fulfilling prophecy definierad i Wikipedia

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.