Riktad energi och tredje säsongen av podcasten Make a living

Nu är det ett och ett halvt år sedan jag flyttade till Barcelona och som ni märkt har den senaste månaden präglats av en regelrätt bloggtorka. Detta beror till viss del på att jag sedan november 2017 jobbar heltid mot ett svenskt företag och spenderar halva min tid på plats i Sverige. Mitt liv är så annorlunda jämfört med när jag startade bloggen, och jag känner att det är dags för ett nytt kapitel.

En (stor) del av det kapitlet handlar om att skala ner, skala av, och rikta fokus inåt. Jag kommer vara mån om min egentid, sätta gränser och skala ner mitt privata nätverk. Energi är en begränsad resurs och 2018 kommer jag fortsätta att se över vad jag väljer att spendera min energi på. Generellt kommer den förändringen att präglas av färre – och nära – relationer.

2018 kommer också Lindas och min podcast Make a living att gå in på sin tredje säsong. Vi har landat i en kommunikationsstil som fungerar bra för oss samt en gång för alla tagit oss ur träsket med tekniskt strul. Podden har numera tusentals unika lyssnare varje månad (hurra!) och några av vårens kommande avsnitt berör bland annat: att ta kritik, passion och politik i organisationer. Som alltid blandat med mycket skratt, anekdoter och insikter.

Vid intresse är ni mer än välkomna att följa min fortsatta resa via podden, samt via sporadiska inlägg här på bloggen. En blogg som på många sätt agerade vän och bollplank under det första året i Barcelona.

Kram och god fortsättning,

Anna

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.