Första advent

Idag är det första advent och jag sitter parkerad framför Nyhetsmorgon sippandes på dagens andra kopp kaffe. Just nu bor jag i en företagslägenhet och drömmer om hur jag ska inreda min lägenhet när jag får tillbaka den i Januari. Köket hoppas jag totalrenovera och i sovrummet vill jag ta in mer textilier för att ge det en mer ombonad känsla. Det ska bli så kul att få inreda igen!

Två veckor har gått sedan jag började på mitt nya jobb. Jag kan inte nog understryka hur underbart det är att få vara del av ett team och en organisation. Att allt det jag gör, och bidrar med, kan göra skillnad i ett större sammanhang. En förutsättning för att jag trivs så bra är att det är en väldigt entreprenöriell organisation. Kan du motivera dina beslut finns det egentligen ingenting som stoppar dig från att genomföra dem.

Blir spännande att se hur jag kommer att fördela min tid mellan Göteborg och Barcelona. Jag tror det blir två veckor i månaden på respektive ställe. Apropå tid väntar idag en sväng till min egen lägenhet för att lämna lite saker jag plockat upp i helgen, samt adventsfika med mina härliga grannar och lilla O. Och handla mat. Det måste jag verkligen göra.

Glad första advent!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.