30 år senare, om mellanrum

Det är måndag morgon och jag sitter på kontoret, sörplar på dagens första kaffe och tänker på livet. I lördags fyllde jag 30. Lördagen den 28:e oktober. Dagen började med pannkaksfrukost hemma hos min vän Elina och senare på kvällen blev det barhäng på Chaka Khan. Över 25 personer (från åtta olika länder <3) dök upp. Tänk att flytten hit gett mig möjlighet att bygga så många nya relationer. Relationer för livet.

I skrivande stund sitter jag omgiven av en massa stenciler Jag planerar att plugga en hel del spanska denna vecka då det på jobbfronten är ganska lugnt – den 20:e november börjar jag nämligen ett nytt uppdrag. Ett uppdrag som också kommer att bli min enda syssla, förhoppningsvis för en lång tid framöver, och som innebär att jag kommer att dela min tid mellan Sverige och Spanien!

Just nu befinner jag mig därför i ett mellanläge. Mellan boenden, mellan jobb, mellan Sverige och Spanien. Mellan nya åtaganden. Jag har tidigare skrivit om att det kanske är mellanrummen som skapar livet. Att det är där förändringen sker. I själva mellanrummet känns det sällan så, men jag tror faktiskt att det är det det handlar om: mellan rum. Mellan rum som tar mig framåt.

När befann du dig (e)mellan senast?

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.