Hur mår du i själen?

God förmiddag! Hoppas ni alla mår bra! Idag är sista dagen i Barcelona på 12 dagar. I eftermiddag bär det av till Berlin och intervjuer för Make a living tillsammans med Linda och på måndag åker jag direkt därifrån till Sverige för jobb. Ska bli så kul att få träffa och krama om alla vänner och alla nya barn som kommit till världen!

Idag är det strålande sol och 24 grader i Barcelona. En helt OK start på hösten. Kontoret jag sitter på har 360-view över hela staden så jag ser både bergen och havet där jag sitter. Ibland är det lätt att glömma vilka fantastiska möjligheter jag fått ”i knät”.

Jag har haft två ganska utmanande månader mentalt. Jag förstår inte riktigt varför sådana perioder kommer ibland, men det gör de. Jag fick en så fin fråga från en vän igår. Först frågade hon: Hur mår du? Och jag svarade: Bra. Sedan frågade hon: Hur mår du i själen?

Hur mår du i själen? En så fin och viktig fråga. Det som fascinerar mig mest, i allt detta, är att alla problem, alla utmaningar, ”bara” finns i mitt huvud. Hur något påhittat kan påverka mitt egna mående så mycket? Jag hoppas att jag lär mig att hantera det bättre. Viktigt att ta med sig, tror jag, är att vårt upplevda mående är just vår upplevelse av något. Det är vår konstruktion som ibland kan ligga väldigt långt ifrån ”sanningen”.

Min fråga till dig, lånad av min vän, #steallikeanartist blir därför: Hur mår du i själen?

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.