Nytt kontor, nya möjligheter

Vilken dag, vilken vecka! Dagens första tre timmar pratade jag bara spanska. Spanska i telefon, spanska på banken och spanska på kontoret. Så skönt att inte vara hindrad av språket längre, att kunna göra mina ärenden helt själv. Också jätteskönt med det nya kontoret. Jag klubbar härmed igenom att jag aldrig någonsin igen inte ska ha kontor. Kontor är lösningen på allt. När du väl sitter här kan du liksom inte inte jobba. Oerhört bra.

Idag har jag klippt färdigt en lång intervju med Nisse, Nils-Erik Jansson, en av grundarna till Jansson & Norin och Mapiful (samt flera andra bolag). Intervjun släpps på onsdag om knappa två veckor. I veckan har vi haft över 1500 unika lyssnare på podden och om du har missat att jag och Linda Zettergren driver podcasten Make a living, hittar du den här.

I helgen är det som sagt La Mercè, en årlig katalansk festival med artister ifrån hela världen. Två av mina vänner spelar dessutom, hur kul är inte det! För att lyssna på deras musik kan ni antingen skriva in La Vida Bohème eller Los Colores på Spotify. Nu ska jag ta och peta i mig lite lunch, därefter blir det rekryteringsfixande (matchande av kandidater och företag) och fakturering innan jag tar helg och styr kosan mot gymmet.

Trevlig helg!

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.