God morgon

Jaa, idag är det verkligen en god morgon. Strålande sol, lagom varmt (gissar på ca 23 grader), sitter vid bästa bordet på mitt favoritcafé i Sant Antoni, jazz fusion spelas i bakgrunden. En lätt bris.

Kanske går jag vidare till stranden och njuter av, troligtvis, sista stranddagen för i år. Senare i eftermiddag väntar redigering av podd och någon form av förberedelse inför morgondagen. Ytterligare en måndag till samlingen.

Också kopplat till omstart, och förberedelse: Att klippa och färga håret. För mig är det alltid en process av att göra om, och göra rätt. Eller snarare, att fortsätta ändras, växa och utvärdera vad jag vill – och inte vill – ha kvar i mitt liv. Jag är övertygad om att det är lika viktigt att göra sig av med det som inte känns bra istället för att bara söka efter det som känns ”rätt”. Att löpande revidera helt enkelt.

Lite mörkare, lite kortare, lite mera jag. Jag kallar den: Selfie på språng.

Nu blir det nog till att beställa in ytterligare en kaffe, med hjärta på, innan jag beger mig vidare ut i dagen. Eller, vid närmare eftertanke kommer jag nog att gå hem, storstäda rummet, göra mig en kopp svart och sedan gå ut på en långpromenad, upp på berget som ligger precis bredvid mig. Mer natur åt folket. Ta hand om er själva, och varandra, och njut av dagen!

Önskar er alla en trevlig söndag!

Kärlek,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.