Ibiza – home away from home

Nu är vi här igen. Ett hem. Vad är det egentligen? Innan flytten till Barcelona lyssnade jag mycket på en låt som bland annat innehåller frasen ”home is where the heart is”. Ska vi hålla oss till den definitionen, tycker ni? I våras skrev jag om att jag drogs till Ibiza och ville åka dit asap. Nu har jag äntligen varit där (kom tillbaka till Barcelona igår) och wow, säger jag bara. Nu vet jag att mitt hjärta är där, också.

Men, Ibiza, det är väl bara fest och stoj? Visst, vill man spendera stora summor på alkohol och glitter går det alldeles utmärkt, men nu var jag ju aldrig böjd åt det hållet. Ej heller blev jag cool eller hipp, så för mig blev det natur. Och natur. Och natur. Och sol, bad, och lärdomar.

Många fina kontakter, förhoppningsvis snäppet vassare på spanska och några nyanser brunare (30 grader och sol så sent som i torsdags, jag hade poolen alldeles för mig själv!). Ibiza är en plats jag kommer att återvända till så snart möjlighet finns. Alltså så snart jag får tummen ur och bokar min nästa biljett. First up är Berlin om två veckor, och därefter direkt vidare till Sverige.

På måndag kickar jag igång veckan på mitt nya kontor. Bilder kommer inom kort. Det känns lite som att börja på ett nytt jobb, lika delar nervositet och förväntan. Lite oklart varför jag är så pass spänd/nervös/taggad. Har inte riktigt koll på upplägget, kanske därför. Jag är ju primärt där för att hjälpa till att bygga nätverk och sprida deras varumärke, och jag vill verkligen leva upp till förväntningarna.

Veckan bjuder också på besök ifrån Sverige, onsdag till fredag, samt festivalen La Mercè. En festival som pågår under ett varierande antal dagar beroende på statsbudget (japp, det stämmer. Ju mer stålar i statskassan desto längre festival). Nu önskar jag er alla en fin fortsatt helg, dags för mig att krypa till kojs (läs: släcka lampan och ställa ner tallriken på golvet #middagisängen).

Puss och kram!

 

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.