Vision board som blev till måltavla

Idag har jag storstädat lägenheten, målat en vision board och precis avslutat ett samtal med en kandidat som fått anställning hos ett av mina kundbolag. Nu när jag skriver detta inser jag dock att det nog är mer av en måltavla jag har lyckats pyssla ihop. När jag flyttar till min egna lägenhet (när det nu än blir) tänker jag att det första jag ska skapa är en femårs-vision board. En riktigt inspirerande historia med stora drömmar att göra verklighet av.

A goal is a dream with a deadline – Napoleon Hill

Om fem år är jag ganska exakt 35. Man kan ju tro (trodde jag i alla fall) att ju äldre man blir, desto enklare är det att förutse framtiden. Att ana hur de kommande ett, två, fem åren kommer att se sig. Men vet ni vad, jag har ingen aning! Vad tror du att du gör om ett år?

Om fem år hoppas jag att jag har en familj, eventuellt bor fortsatt utomlands, pratar flytande spanska, målar betydligt mycket bättre och har släppt min första bok. Det hade väl varit något? Och har ett jobb som jag älskar. Älskar och kan utvecklas och växa inom. Ett jobb som jag älskar behöver inte bara innebära ”ett” jobb, men jag vill ha en tydlig stomme, i form av ett team och en bra chef, som en del av mitt arbetsliv. Spännande att se vart detta slutar!

Hela dagen har jag suttit och hoppats på regn. Regn och åska stod det i prognosen men jag har tyvärr bara känt av två små droppar. Jag vill, önskar med hela hjärtat, att det blir riktigt riktigt regnigt ikväll och inatt.

Hoppas ni alla har haft en bra lill-lördag och kom ihåg att lyssna på säsongsstarten av min och Lindas podd Make a living. Ni hittar den på Acast här.

En svettig kram till er alla ifrån Barcelona!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.