Jag fyller (firar?) ett år!

Om tre timmar har jag varit bosatt i Barcelona i ett års tid. Ett år! När jag kom hit, för exakt ett år sedan, var det värmebölja. 32-33 grader de första två veckorna. Jag minns att jag inte somnade förrän kl tre fyra på natten, låg och vred mig i sängen och lyssnade (#englasfönster) på ljuden utanför. Skrålande turister, mopeder och skejtare. Jag vande mig vid ljuden, vande mig vid värmen och efter att ha varit sjuk fem gånger under det första halvåret (hej livsomställning) landade jag tillslut i mitt nya liv.

Det har varit ett lugnt och väldigt händelserikt år, samtidigt. Jag har nog aldrig vilat så mycket och vetat så litet om framtiden som under detta år. Jag har nog heller aldrig varit så tacksam och så understimulerad samtidigt, haha. En mycket konstig och lätt tveksam kombination kan jag konstatera, såhär i efterhand.

Inom ett halvår vill jag ha mitt alldeles egna boende, mitt alldeles egna liv, och (faktiskt) ett jobb på plats. Jag inser att det inte är antingen eller avseende att vara entreprenör eller ej – jag har landat i att jag kan få, och behöver, både och. Ett jobb, en plats att gå till, och mina egna projekt med rekrytering, coachning och podcast.

Nu på onsdag, den 6:e september, går vi (jag och Linda Zettergren) live med säsong två av podcasten Make a living. I helgen har vi suttit och spelat in nya avsnitt, redigerat, fotat, lärt oss mer om ljudteknik och lagt upp en ny marknadsstrategi. Att jobba tillsammans med någon man verkligen är synkad med måste vara en av de absolut bästa känslorna. Det bara flyter på.

I förra veckan pratade jag förresten med H&M och deras Barcelonakontor. Jag hoppas få komma dit och prata med ytterligare en chef så snart som möjligt för att se vart detta kan leda. Idag väntar coachning avseende rekrytering och hur skapa en bra intervjustruktur för ett av mina kundbolag, samtal men en kandidat, färdigställande av nästa veckas poddavsnitt samt träning och målande. Kvällen kommer att spenderas på Jazzklubb (gotta love those mondays).

Nu har det gått ett år sedan jag flyttade hit och på torsdag kommer jag (äntligen) att genomföra sista steget i att få mitt NIE-nummer (spanskt personnummer). Snart bor jag här, ännu mer på riktigt. Önskar er alla en fin måndag!

Puss och kram, skumbanan!

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.