Stockholmsjobb & tid för tid

Hej på er!

Hela min morgon, och i alla fall halva förmiddag, har ägnats åt teknikstrul. Podden ville inte fungera då den uppladdade ljudfilen var i ett format som inte kunde läsas av iTunes, lösenordet till min kunds hemsida fungerade inte så jag kunde inte fortsätta jobba på deras texter, jag hade inte med mig något vanligt headset, varför jag inte heller kunde inte påbörja editerandet av nästa veckas poddavsnitt och min lunchträff blev inställd. Om detta hade varit en måndag hade jag helt sonika ställt in resterande dag. Alternativt vecka.

När så nu inte var fallet ligger, tre timmar senare, veckans poddavsnitt tryggt uppe på iTunes och Acast, jag har färdigställt ytterligare två blogginlägg till kund och ska strax gå iväg och köpa mig billigast möjliga headset för att i eftermiddag påbörja editerandet av nästa veckas avsnitt. Done and done, med andra ord.

När allt krånglar börjar jag alltid fundera. Vad är det jag missar? Varför ”tvingas” jag helt plötsligt att stanna upp? Kanske behöver inte allt ske precis när jag har bestämt mig för att det ska ske?

Det får nog bli en lunchpaus i solen innan jag springer vidare mot headset-inköp och podd-editerande. Njuter av Stockholm gör jag hur som helst. Vackra vackra, om än kalla (temperaturmässigt) stad. Solen skiner men det är riktigt svalt i luften.

Ikväll ska jag möta upp en nära vän för intag av en och annan öl och i morgon väntar ett möte med fantastiska Bare Origin. Ett företag som ägs och drivs av en god vän till mig. Därefter bär det åter till Västerås och en helg ute i skärgården med mina fantastiska kusiner.

Jag önskar er en fin fortsatt onsdag!

Kram,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.