Skåne – en road trip

Skånesemestern fick en flärdfull start i form av ett bröllop. En av mina bästa vänner gifte sig nämligen ”här nere” i fredags. Ett vackert bröllop, och ett än vackrare brudpar! I går bilade jag och mamma vidare ifrån Malmö till Skanör, Falsterbo, Smygehuk och därefter till Ystad. I dag fortsatte resan till Simrishamn, Stenshuvud och Kivik. Vi kom till Kivik kl 17:25. Butik och fik stängde klockan 17. Sådär ja.

I morgon bär det av uppför kusten förbi Helsingborg, Mölle, Halmstad och Varberg. Superkul att köra bil, faktiskt. Nog dags att hyra bil väl hemma i Spanien för att på ett bättre (enklare) sätt ta sig runt i Katalonien och vidare till Frankrike. Nedan följer bilder ifrån våra första dagar ”på väg”. Håll tillgodo!

Strand vid Stenshuvud

#ootd, som det så trendigt heter

Mamma vid Smygehuk, Sveriges sydligaste punkt

Efter Skåne väntar sommarstugan och långa skogspromenader. Ser fram emot morgonrundorna i 14 grader och duggregn, jämfört med mina vanliga 30 grader och ungefär 250.000 turister som ”mys-strosar” på strandpromenaden. Tror mig känna så ungefär en vecka till. Haha.

Hej sommar, hej semester och en varm kram till er ifrån en lite mindre frekvent uppdaterande Anna!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.