Sverige är allt bra bra

Dagarna springer förbi här i Göteborg. Vädret är ok, om än kallt (!), och jag har hunnit med många fina möten, både privat och professionellt. I morgon kväll ska jag egentligen resa vidare. Jag känner inte alls för det. Jag känner mig inte färdig.

Just nu har jag fyra rekryteringar igång, ansvarar för en företagsblogg, släpper ett poddavsnitt varje vecka och har två klienter som jag coachar. Tänk att det blev en sån himla snurr på allt. Så fint att det jag byggt upp under drygt fem år (!) finns kvar, i minst lika hög utsträckning, som när jag bodde här. Allt är möjligt! Både och, istället för antingen eller.

Jag pratade precis med tjejen jag flyttat in hos i Barcelona. Nu är det varmt, tydligen. Supervarmt, för att vara exakt. Funderar på att kanske vara kvar i Sverige lite längre än planerat. Landa lite till innan jag flyger tillbaka. Jag är ju ändå här nu.

Det mest påtagliga med Sverige (som jag hunnit glömma lite) är den rena luften, att det är tyst och lugnt mitt i stan, att det är rent och att boendestandarden ligger ungefär tretusen år före den spanska. Ah juste, och det faktum att folk är trevliga och att bemötandet i affärer och på caféer är konsekvent bra.

Sverige är allt bra bra. Nu ska jag njuta av att bo hemma hos mig själv (tillsammans med min fantastiska hyresgäst), genomföra dagens sista möten och förbereda mig inför i morgon och de möten som ska hinnas med då.

Puss & Kram,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.