Tid för nätverkande & nya möjligheter

Jag vet inte hur många hundra, eller snarare tusen, email jag skickat under åren med rubriken: Nya möjligheter.

Jag kan också fascineras över hur mycket tiden spelar in i bilden. Denna vecka har en person jag precis hjälp till nytt jobb tipsat in ytterligare tre personer. För två veckor sedan kände jag inte till någon av dessa, nu har jag intervjuat alla tre.

Tid. Och rum. Rum för tid. Jag tror att hela Barcelona-flytten har gett mig just det. Rum för tid. Nätverket hinner liksom växa ifatt, ändra form och komma tillbaka som något nytt. Det växer åt alla möjliga, och omöjliga håll. Omöjliga i form av att jag aldrig kunnat förutsäga riktningen. Nya möjligheter. Rätt möjligheter.

Tacksamhet. Jag är så nära att ha skapat den situation jag vill ha. Platsoberoende, men beroende av att åka hem – för min skull. Hem till detta nätverk som i mångt och mycket har blivit mitt allt. Ett nätverk av kärlek, värme och trygghet. Och ja, jag pratar om mina kunder. Är det inte häftigt att ditt jobb kan vara präglat av just det? Kärlek, värme och trygghet. Precis som i vilka relationer som helst. Precis som det ska vara.

På söndag har jag bott i Barcelona i nio månader. Det känns som två år. Som en mindre evighet. Som ett alltid. Samtidigt vet jag att när jag väl är i Sverige känns Barcelona så långt borta. Som en avlägsen dröm i ett hitta på-land. Vardagen är väsensskild och samtidigt precis samma sak. Lite mer skärmtid här bara.

Jag tror att jag kommer börja åka hem lite oftare. Varannan var tredje månad, i minst en vecka, för att fortsätta träffa alla. Fortsätta finnas där, fast här. Det är så jag vill ha det. Varannan månad fullbokad med möten i Sverige. Möten med er. Ni är mitt allt, ni är min anledning.

Tack för att ni lyssnar.

Kärlek,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.