Om att inte vara ensam & frukost

Jag önskar jag kunde skriva att jag idag fått frukost på sängen. Det låter så mysigt. Sanningen är inte helt omysig den heller, men jag fick för egen maskin pallra mig upp ur sängen, gå en liten promenad och köpa mig frukost. En croissant integral, och en café con leche de soja. Jag tror att jag pratar ganska obehindrat nu. Spanska alltså.

Givetvis bara ”vardagspratet”, but still. När jag vill säga något kan jag liksom säga det. Jag vet hur man säger. Spännande växling ifrån att staka sig fram till att semi-snabbt kunna haspla ur mig vad jag vill säga.

Om en dryg timma har jag ett förmiddagsmöte med en framstående svensk storyteller och journalist. Hon gillar mina historier! Och jag gillar henne(s). Vi ska prata om business as unusual – och Ibiza. Denna ö har varit så närvarande i mina tankar de senaste månaderna. Jag längtar ihjäl mig, trots att jag aldrig varit där. Snart är det dags. Dags att uppleva magin, ljuset och naturen. Förhoppningsvis mer än en gång innan sommaren är förbi.

Idag är jag också glad och tacksam, även om de senaste dagarna varit läskiga. Jag har utmanats mycket i en av mina absolut största rädslor – att verkligen tycka om någon. Att lita till processen. Jag tjatar alltid om det när jag träffar mina klienter, att lita till processen. Ändå är det så svårt. Jag upplever att det inte finns mycket som skrämmer mig längre, men detta är bland det läskigaste jag vet. Jag springer hellre rakt in i en stenvägg än att fortsätta utsätta mig för denna känslostorm. Men ni vet ju alla att jag ändå kommer att stå kvar i densamma, och skippa stenväggen.

Senare idag väntar en trip till Arenys de mar. Ett vackert litet samhälle beläget på Costa Brava. Jag åker tillsammans med en tjejkompis och vi är tillbaka i Barcelona på söndag eftermiddag. Både datorn och färgerna åker med. Har bara ett papper kvar från det akvarellblock jag köpte för två veckor sedan. Dags att uppgradera!

Skickar kärlek till er, och våga göra det ni är rädda för. Fast det gör ont ibland. Nu växer vi!

Och P.S Du är aldrig ensam, även om det känns så ibland D.S

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.