Målandet, nya blommor & 25 grader

Målandet, jag är fast. Eller i alla fall frälst. Jag nog åtminstone målat tre timmar per dag sedan jag köpte mitt billiga lilla kitt för nio dagar sedan. Det är som att det redan sitter i händerna. Det bara kommer. Ju mindre jag tänker på hur jag ska måla desto bättre flow hamnar jag i. Till hösten kommer jag skriva in mig på en kurs, tror jag. Specifikt avseende porträtt. Det är absolut svårast, och definitivt roligast.

På min tavel-/inspirationsvägg har jag länge haft ett kort hängandes med texten ”Picasso was here”. När jag i onsdags hade en vän över på middag påpekade han det och sa ”Now, I understand why”. Och nu förstår jag varför, jag med. Kanske är det så när man längtar efter något tillräckligt mycket. När man verkligen verkligen vill. Ytliga blodådror av drömmar som bara vill rinna ut och ner på ett vitt ark.

Också intressant vad, och vilka, man omger sig med. Alla mina vänner i Barcelona är på ett eller annat sätt konstnärer: Art directors, dansare, musiker, kockar, illustratörer och designers. Staden i sig bjuder också in till konstnärsskap. Till skapande. Allt är okej här. Alla uttryck får rum. Med tiden märker jag att mitt rum blir allt mer arty. Allt mer färg, och snart fyllt av målningar.

Och blommor.

Jag har börjat unna mig färska blommor och har i veckan köpt två nya vaser. Vasen modell större har jag placerat på stengolvet. Just nu är den fylld med rosaröda nejlikor och brudslöja. Igår inhandlade jag även vimplar till mitt rum, haha. Man ser dem ju oftast i barnrum, eller ute på stan, men jag ville också ha sådana. Så nu har jag det!

Ikväll, lördag, vet jag faktiskt inte vad som händer. I morgon är det nästa nätverksträff med HER Barcelona och därefter kommer en av mina kära vänner från Sverige på besök! Längtar!

Ta nu hand om er och njut av det faktum att det snart är sommar! Idag hade vi stabila 25 grader och sol (händerna ihop emoji).

Kärlek,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.