St. Pol de Mar, målande & konsultuppdrag

St. Pol de Mar. Vilket ställe. Nu innan turistsäsong är det nästan helt tyst och nästintill folktomt. Det enda återkommande ljudet är gnisslandet ifrån de två tåg som kommer och går en gång i timmen. Jag var där i tisdags och wow säger jag bara. Fast ett tyst wow, mer som en viskning. Ett wow som passar in i en liten liten by belägen på Costa Brava (den modiga kusten). Att det en knapp timma norrut från Barcelona går att gå på folktomma gator och välja vilken strand man känner för just idag är helt otroligt.

Det finns otaliga liknande små byar längst med kusten och nu är det hög tid att börja besöka dem. Och ni får följa med på köpet. Bra va! Nästa vecka bär det av till ännu en av dessa pärlor, men mer om det då.

Förresten har jag lite av en nyhet! För exakt en vecka sedan började jag ett nytt hobbyprojekt jag har tänkt på under i alla fall 10 (!?) års tid: att måla med akvareller. Jag älskar det! Jag visste inte att jag kunde (?) men nu sitter jag i timtal och målar det som inspirerar mig: djur, växter och nu senast Belle i Skönheten och Odjuret. Jag såg nämligen La bella y la bestia på bio igår kväll och åh så många minnen från när jag som liten sjöng med i varje låt. Jag försökte att inte göra detsamma i salongen. Efter bion bestämde jag mig hur som helst för att göra min tolkning av Belle, och det gick!

Nu på morgonen har jag coachat en IT-rekryterare och Employer Branding-ansvarig på ett produktbolag i Göteborg och i eftermiddag väntar ytterligare möten, både IRL och över Skype. But first, måla! Bara lite till. Här nedan ser ni två av mina första ”verk”. Är redan uppe i över tio, haha.

Kärlek,

A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.