Rundor & hittar, vad hittar ni på?

När jag springer längsmed havet tänker jag ofta på tidigare joggingrundor. Så många rundor. I västmanländska skogar, i västgötska skogar, i Australien, i små- och storstäder, i regn och i solsken, i vind och i snö, och så här i Barcelona. En liten storstad och en stor samlingsplats. En möjlighet att välja nytt och annat. Och nytt och annat, det har jag banne mig valt.

Nytt och annat tack vare den person jag har blivit efter alla dessa rundor. Bara för att man kan innebär det inte alltid att man ska. Men om man inte vet om man kan ska man alltid försöka.

Jag gör jag allt mer av det som jag inte vet om jag kan. Försöker att gå från svartvitt till gråskala när det gäller jobb och från tempo till vila när jag behöver. Ibland sover jag, mitt på dagen. Spännande att hitta på saker mest hela tiden och se dem bli sanna. Saker är ju bara påhittade tills de blir framhittade och genomförda. Då är de avhittade och verkliga.

Nu ska jag springa ut i min nyhittade verklighet och hitta på fler saker jag inte vet om jag kan. Det är frigörande. Prestigen får inte rum när du leker och vågar mer än vad du vet. Och sedan blir det häftiga resultat i efterskott. De häftiga resultaten i efterskott leder till att prestigen inte får något vatten på sin kvarn. Kvarnen går i konkurs och blir till ett vandrarhem istället.

Prestigen hinner inte med när du väljer att göra annorlunda. Vad ska du göra idag?

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.