Påsk, podcast & HER Global Network

Över påskhelgen hade jag besök av Linda för arbete med vår podcast Make a Living. Vi går live i maj #herregud. Lärdom: redigering tar tid. Redigering av en intervju på knappa timmen tar drygt tre timmar. Vi hann även med en sväng till gymmet, styrde upp ett påskbord av rang och turistade runt på Montjuic.

Alltså påskbordet. Åtta personer, fyra olika nationaliteter och knytkalas. Engagemanget inför denna spontana tillställning gjorde detta till en brakfest. God mat, nya möten och mycket skratt. Det bjöds på alltifrån sill och gravlax till zucchinibiffar, sparrispaj, sallader och hårdostar. Till efterrätt blev det hemmagjord jordgubbstårta (tack Johanna (!)), cronuts (en blandning av croissant och donut), croissanter och chokladdoppade jordgubbar. Jag tror att vi alla blev både överraskade och rörda över engagemanget. Kul också när tre språk talas över samma middagsbord!

Igår tisdag blev det en lite lugnare dag som spenderades tillsammans med en vän och på kvällen tog jag en längre joggingtur vid havet. Igår var också första dagen som jag fick sommarkänslor. Ni vet det där pirret i magen när det slår om till sommar. När man bara vill ut och göra saker, just för att det är så skönt utomhus och det plötsligt luktar annorlunda. Jag gick visserligen och la mig vid tio, men ni förstår poängen.

I torsdags kväll, innan Linda hade landat, var jag inbjuden till nätverket HER Barcelona, en del utav HER Global Network. Vilka tjejer och vilken kraft! Absolut en av mina topp tre-kvällar sedan jag flyttade hit till Barcelona. Modigt, mycket hjärta och nya insikter summerar kvällen. Vi hade också turen att nätverkets båda grundare bestämt sig för att flyga ner till denna första Barcelonaträff. Tack till er Aleksandra och Sofia <3.

Idag ska jag iväg och fika med Ringos ägare René (jag och Linda var katt- och lägenhetsvakter i helgen), därefter har jag ett Skype-möte och just nu hjälper jag en utvecklare i mitt nätverk till nytt jobb. Alltid fint, och uppskattat, när det ramlar in förfrågningar från nätverket.

Linda och Ringo tar rast ifrån redigerandet.

Nu ska jag ta och köpa mig en cortado och fortsätta jobba. Jag önskar er en fin onsdag!

Kärlek, A

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.