Podd, skrivande & foto

Sverige har varit, och är, superintensivt. Alltifrån att (inte helt väntat) byta hyresgäst i månadsskiftet april/maj till att hålla podcast-intervjuer till att dansa salsa till att spendera välbehövlig tid med vänner. Så fint det har varit och så trött jag är. Idag fick jag tre timmar för mig själv. Tre timmar dedikerade till jobb och fix. Apropå jobb har jag idag avslutat ”anställningsprocessen” med ett bolag i Stockholm (då den inte rörde sig framåt) och valt att fokusera på ett samarbete tillsammans med en riktigt duktig SEO-konsult med bas i Göteborg. Vi har ett flertal uppdrag som färdigställts under veckan och mitt uppdrag blir att skriva texter, blogginlägg såväl som innehåll till hemsidor, som han sedan optimerar. Kul och overkligt!

Intervjuerna för podcasten gick också över förväntan. Vilka möten och vilka personer! Att ingen av de sju intervjupersonerna behövde ställa in är något vi inte ens vågade hoppas på. Jag ser så mycket fram emot att i slutet av maj kunna presentera Lindas och min podd Make a living för er. Den kommer att vara tillgänglig på iTunes, YouTube och ett flertal andra kanaler så att den passar alla, oavsett lyssningspreferens. Om ni redan nu är nyfikna på hur en av Sveriges största bloggerskor Linn Olsson upplevde mötet med Linda och mig kan ni läsa mer om det här.

Nu ska jag andas lite inne på mitt alldeles egna kontor (tack Wonderbrand och underbara Gitta) innan det är dags att signera hyresavtal och därefter äta middag med en familj som står mig nära. I morgon, sista dagen i Göteborg, kommer jobbmöten att varvas med långlunch och därefter avslutas med fotografering. En fotografering jag verkligen ser fram emot tillsammans med talangfulla och modiga Cim Ek (som också intervjuades i podden). Syftet? Att på ett äkta och djupgående sätt gestalta känslor som mer sällan fångas på bild. Äntligen får min konstnärssjäl hjälp att blomma ut, hurra!

All kärlek till er ifrån en trött med glad Anna.

Saludos,

A

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.