Plåtning & Cadaqués

Hej mina vänner! Jag har tänkt lite på livet och dess humor. Det faktum att allt alltid händer samtidigt. Idag har jag varit ute på en vandringstur mellan Port Lligat och Cadaqués. Väl hemma igen har jag (äntligen) fått produktbilderna av företaget som anlitade mig som träningsmodell, bokat tre jobbmöten till nästa vecka samt förberett intervjufrågor till min och Lindas podcast.

Livet serveras kanske stötvis? Tryggt förvissat om att vågen förr eller senare kommer kan livet ta sig självt i precis den takt det behöver. Vågen kommer att komma, väga över och föra dig vidare för att på nytt dras tillbaka med strömmen och samla kraft inför nästa drag. Kanske är det därför livet ibland känns som två steg framåt och ett tillbaka? Kanske utgör tillbakasteget den plats där kraften på nytt ackumuleras inför nästa etapp?

© www.fotosquevenden.com

Dagens utflyktsmål Cadaqués ligger norr om Barcelona och tar (tydligen) tre timmar med buss, enkel väg. Orten har cirka 2700 invånare och har under åren bebotts av konstnärer som bland andra Joan Miró, Pablo Picasso, Salvador Dalí och svensken Sixten Lundbohm. Att vandra från det lilla fyrhuset i Port Lligat till Cadaqués är något jag varmt kan rekommendera.

Port Lligat
Cadaqués

Kommande vecka kickas igång med spanskstudier i egen regi, lunchmöte, träning och slutligen ett glas måndagsvin tillsammans med en vän just hemkommen från Costa Rica. Innan dess, det vill säga nu, ska jag dammsuga mitt ganska ostädade rum, ta hand om disken och krypa till kojs med min underbara bok Alla kungens hästar.

God natt på er, och trevlig måndag!

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.