Como hacer la vida mejor?

En fantastisk vecka och helg att addera till samlingen. Samlingen eftersom jag kan säga detsamma även om de två föregående veckorna. Vilken start på 2017 och vilket avslut på 2016! Berlin blev fantastiskt och arbetet med podcasten Make a Living tar snabbt form. I lördags fotades jag och Linda av fantastiska Therese Sivertsson, jinglarna har skrivits och spelats in av Kocelia Bladehane och under helgen fick vi färdigställt våra två första avsnitt. Som det ser ut nu kommer jag att spendera en hel del tid i Berlin under våren. Något jag verkligen ser fram emot.

Arbetet med podcasten är också roligt eftersom jag alltid velat bli programledare och nu får möjlighet att göra typ det. I alla fall om detta går vägen. Det är så kul att sitta där med sin mick och sina hörlurar och filosofera tillsammans med en av de vassaste hjärnor jag känner. Nästa stora utmaning blir att under våren boka in de personer som ska medverka i podden. Vi siktar högt så detta blir spännande.

LOLA was here, Berlin 

Just precis nu strålar solen och jag har avnjutit en lunch/fika på min franska balkong. På vägen hem från skolan lyssnade jag på La Vida Bohème och sjöng med i låtarna. På spanska. Riktig spanska. Mina favoritlåtar är Flamingo och La Vida Mejor. Tänk att jag går här i solen och förstår vad jag sjunger. Vilken seger!

Strax väntar gymmet. Det är så skönt att äntligen vara stark igen. Under slutet av våren och sommaren tappade jag mycket av den styrka jag byggt. Sedan jag flyttade till Barcelona har jag dock jobbat på i ganska högt och hårt (!) tempo så nu är jag nog helt ”återställd”. Om inte starkare (biffarm-emoji)! Alltid frustrerande att börja om på nytt. Att veta hur mycket man orkade innan och inte ens klara hälften. Samtidigt är det alltid värt det. Ju starkare jag blir fysiskt desto starkare blir jag även psykiskt.

Faktum är att jag nog aldrig har känt mig så stark som nu trots att mycket är oklart framåt. Med mycket menar jag jobbsituationen och med framåt menar jag typ imorgon. Att lämna min tidigare karriär och parallellt börja bygga en ny ger mycket energi samtidigt som det är en (stor) utmaning. Det är bara det att jag har en så himla bra magkänsla att jag inte kan sluta. Jag måste fortsätta för att se om mina pågående projekt kommer att lyfta.

Ta hand om er, I know I will <3

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.