Dagen i bilder

Idag har jag spenderat dagen med massa SEO-grejer kopplat till bloggen, skrivit ner x antal sätt att tjäna pengar på skrivandet samt tränat. Jag har landat i att mina första steg kopplat till skrivandet blir att söka stipendier samt att söka uppdrag som krönikör. Wish me luck!

I morgon bär det av till Berlin för att kicka igång mitt podcast-projekt tillsammans med underbara Linda som bor där. Make a Living kommer podden att heta. Blir kul att ta sig an en ny utmaning och se om vi får det att fungera! Stay tuned for more.

Eftersom jag tidigare varit i Berlin, och verkligen inte gillat det, ser jag fram emot chansen att få omvärdera min syn på staden. Jag fick precis fick ett sms av Linda avseende hur ta sig från flygplatsen till Alexanderplatz, som hon för övrigt benämnde som ”jordens rövhål”. Såatteh, Berlin hasta mañana.

 

 

Bjuder dagen till ära på en hurtig efter gymmet-bild. Jag har helt seriöst mer kläder på mig inne än ute. I sittande stund har jag på mig tjocka vadhöga tofflor, tajts, tre tröjor och en tjock vadlång kofta. Det är miniminivån för vad som behövs för att jag inte ska frysa inomhus. I mitt rum vill säga. I köket behöver jag även ha på mig halsduk och jacka om jag ska vara där en längre stund, typ för att koka ägg. Skönt med träningen dock – har nog aldrig varit starkare och har aldrig stretchat så mycket som nu. Så många spänningar i rygg, nacke och höfter som nästan har försvunnit tack vare det!

 

 

Älskar mitt nya rep (oklart vad det kallas med korrekta träningstermer?). Med hjälp av detta kan jag göra riktiga pullups och betydligt fler chinups än tidigare. Skönt också för med hjälp av repet kan jag ta ut rörelsen till fullo, något jag annars inte klarar av när det kommer till pullups. Förbaskat jobbig övning det där. Dessutom har jag uppnått målet att kunna göra 10 smala armhävningar x 3. Det var på tiden!

 

 

Need I say more. Jag älskar havet. Att få komma ner hit och träna varje dag, i strålande sol, är obetalbart. Det är fortfarande varmt i solen! Att sedan få komma hem och fortsätta skrivandet, podcast-planerandet och allt annat som ligger i pipen är banne mig det bästa jag vet. Att jag äntligen har lyckats skapa mig ett liv som lirar med mina behov.

Puss på er och glad onsdag! Jag firar min lill-lördag med en nära vän som precis kommit tillbaka till Bcn. Fab blir det <3

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.