Feliz Navidad

Jul jul strålande jul. Hur har ni haft det?

För mig har detta varit den bästa julen på länge. Kvalitetstid med min lilla familj, mina kusiner och givetvis mycket natur. Skönt att vara i Sverige utan en massa planer. Att bara vara och planera in det mesta spontant. För första gången på länge känner jag mig hemma i Västerås. En skön och vilsam känsla. Funderar på att inte åka hem till Barcelona nu på fredag utan att istället stanna kvar i Sverige och åka direkt till Berlin härifrån (ska dit den 5:e januari). Vi får se.

Imorgon ska jag träffa en av er bloggläsare, gå till mamma tandhygienist och fixa tänderna samt spendera kvällen med mina älskade kusiner. Mysigt!

God fortsättning önskar jag er!

 

Nyklippt och redo för julfirande, Västerås 23/12-16

 

Västerås, Lillåudden, 25/12-16

 

En av mina älskade kusiner, Vallby Friluftsmuseum, 26/12-16

 

Västerås, Björnön, 27/12-16

 

Västerås, Björnön, 27/12-16

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.