Dagen i bilder

Idag påmindes jag om att vi människor alltid väljer människor när vi köper eller säljer en vara eller tjänst ”IRL”. Det spelar ingen roll om det är B2B, B2C eller C2C. Vi väljer eller oväljer varandra oavsett om köparen är en annan människa eller ett annat företag. Idag blev jag vald, och valde, ett partnerföretag baserat på gemensamma grundvärderingar och stark ömsesidig personkemi (”personenergi”). Det var alltså två företag som valde varandra, för att två människor valde varandra. Att hitta en partner som är så i linje med mina värderingar gjorde hela min dag. Och dagen var vacker! Varsågod och njut:

sdr

 

cof

 

cof

 

sdr

Ikväll väntar barhäng med en fantastisk kvinna, tillika egenföretagande AD, med stark kompetens inom UX-design och marknadsföring. Om ni behöver en frilansande stjärna från Sverige hör av er till mig så parar jag ihop er.

Skål!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.