Lycka, igen

Hela veckan har jag gått runt med ett bubbel-pirr av lycka i magen. Jag känner mig så hemma, jag är så glad och allt går så enkelt (möjligen undantaget de spanska verben). ”Hej, behöver du en PT? Vi kan träna ihop och så lär jag dig acroyoga.”, ”Hjärtat vad gör du just nu? Ska vi äta middag ihop och sedan kan du toppa mitt hår?”, ”Vännen jag har kollat upp de bästa dansbutikerna i stan, hit kan du gå när du behöver nya dansskor”, ”Du var inte i skolan idag, mår du bra?”, ”Hej vad gör du ikväll? Haka på oss till…”

Det är som att vara med i en amerikansk tonårsfilm där livet hela tiden är lite för rosa och lite för enkelt. Förra helgen pratade jag med en vän om hur bra vi båda trivs i Barcelona och varför vi inte ”fattat” att vi skulle hit tidigare. ”Vi måste ha missat mailutskicket om att det är här det händer, att det är här vi hör hemma.”

Om en dryg timme ska jag iväg och träna acroyoga vid havet, tidigare idag hade jag ett Skypemöte med en fantastisk tjej angående ett projekt vi vill kicka igång och ikväll väntar ost, vin och salsa. Vad skulle du göra om du gjorde det du drömmer om nu, istället för sedan? Kärlek, A

dsc_1123

Jag bor här! #tacksamhet 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.