Dirty Dancing

Alltså. Min gårdagskväll. Den började vid sjutiden när jag mötte jag upp en nära vän och hennes man på Hotell 1898 som har en fantastisk (!) takbar med utsikt över staden. Hon bor i LA sedan maj och är typ världens coolaste människa med en fantastisk karriär bakom sig och garanterat framför sig.

Efter hotellet tog vi oss en barrunda i de gotiska kvarteren följt av tapas i Barcelonas gamla fiskarkvarter. Jag slog mig snabbt i slang med vår sextioåriga kypare. En kortväxt solbränd man med vältatuerade armar och ett stort leende. Efter ett tag tog han ett eget initiativ och började bjuda oss på diverse färgglada shots. Mamma, dit ska vi gå!

Efter god mat och dryck följde mina vänner mig till dörren och jag var hemma lite efter tolv. Det var bara det att jag verkligen ville ut och dansa, något jag faktiskt inte gjort än, så jag gjorde en helomvändning och gick och ut dansade salsa. I tre timmar! Antilla är en välkänd salsaklubb här i Barcelona och jag har nog aldrig haft så bra danser i hela mitt liv. Dessutom har min bachata och merengue blivit riktigt bra.

Det är en otrolig skillnad att dansa med folk som är uppvuxna med dansen då de är dansen och har dansat redan innan de kunde gå. På riktigt, tänk er filmen Dirty Dancing. Fullt med folk, alla dansar, skrattar, det är supertrångt men flyter på helt perfekt och folk är så duktiga. Från och med nu vet ni vart ni kan hitta mig, varje lördagskväll i resten av mitt liv.

Puss på er och ha en fortsatt fin söndag!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.