Pedro & katten

I huset mittemot hoppar en liten kille i sina föräldrars dubbelsäng. Det gjorde han igår med. Jag tänker kalla honom Pedro. Pedro har blåa shorts, ljusbrunt hår och en stor vit t-shirt. Eftersom familjen, bestående av tre personer, bor rakt över gatan och eftersom jag alltid sitter och blickar ut från min lilla balkong kan jag inte undgå att följa deras tillvaro.

Den här lilla killen är kanske sju åtta år och han känns så glad. Han skuttar allt som oftast runt i lägenheten och tycks nöjd med sitt eget sällskap. Min förhoppning är att han inom några dagar får syn på mig så att vi kan vinka till varandra. En liten spansk vän, det tror jag att jag behöver.

Apropå saker jag tror mig behöva har jag nästan mött min katt, fast i t-shirt form. Idag såg jag nämligen en t-shirt med texten ”I was normal. Three cats ago.” Jag funderar på att köpa den, som ett första steg mot min egen katt.

Såatteh, antingen öppnar jag min nyinköpta chokladkaka och sitter här och filosoferar i några timmar till, eller så går jag och lägger mig. Hur som helst – god natt till er, fina vänner. Tack för att ni delar min resa.

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.