Mozartkrull & jobbtankar

Jag trodde jag skulle tycka det var skönt att bara skrutta runt här i några veckor innan jag börjar ta tag i saker. Det tycker jag tydligen inte. Det passar mig inte att inte ha någon tydlig riktning. Nu är det så pass varmt att diverse utflykter blir (för) varma att utföra, varför tankarna oundvikligen går vidare till jobbfrågan. Och en annan fråga, som vi börjar med:

Hur kan vissa personer vara så oerhört pimpade i den här hettan? De struttar runt i stilettklackar med sitt supertjocka, nyfärgade, nyborstade, nytvättade och möjligen allmänt nya hår. De bär små tajta plagg i material som inte andas och ser oberörda ut. De har en hund som matchar outfiten. Hur är det möjligt?

Jag, on the other hand, går runt och är lite allmänt rosa. Givetvis inte i klädväg, men i alla andra vägar. Lite rosa med Mozartkrull längst fram i småhåret. Ni vet det där håret som aldrig riktigt växer ut. Eller ja, tydligen gör det ju det, på vissa. Jag tänker nog börja med keps på heltid tills temperaturen här är lite mer hår-kompatibel. Jag får överkompensera med någon jäkligt raffig outfit när de andra stackarna går runt i vinterjackor och fryser.

_20160906_172759

Den andra, i skrivande stund tydligen sekundära frågan, är jobbfrågan. ”Jaha, så du ska vara ledig i Spanien? Guud vad lyxigt!” Näe, helst inte. Det är bara det att jag inte tänkt söka jobb utan istället siktar på att fortsätta utveckla, och i viss mån förändra, min tidigare verksamhet Anna Höglund Consulting. Den 28e september har nätverket SWEA (karriärnätverk för kvinnor) en uppstartsträff i Barcelona men tills dess ekar kalendern tom. Tips någon? Pinga mig gärna på Facebook eller LinkedIn om du känner någon fabulös person du tror jag skulle klicka med, eller dito nätverk.

DSC_0819

Nu är det dags för en spansk fika. Men denna fika är så o-fikig att jag nog for komma på ett nytt namn. Siesta con tapas? Mmm, det låter bra. Dags för siesta con tapas!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.