Använder du Head & Shoulders?

Gårdagen inleddes med frukost på DaMatteo tillsammans med en nära vän som sitter kvar på det som var mitt första kontor när jag blev egen våren 2013. När vi skulle gå frågade han om jag ville med och träffa hans nyanställda kollega. Givetvis ville jag det. Väl på plats slutade det med att jag gjorde mig hemmastadd i deras rum och satt där fram till tidig eftermiddag. Jag fick också förmånen att träffa flera tidigare kontorskollegor ”jag tyckte väl att jag hörde ditt skratt”.

Klockan två var det dags för min årliga linskoll. Trettio minuter senare hade jag, också, införskaffat mig ett par nya Saint Laurent-bågar. Nu när jag ska flytta till Barca behöver jag bannemig se bra (ut). Därefter knatade jag förbi Jarl Sandin, sålde en gammal guldring och köpte mig två andra guldsmycken.

Efter ett tag kommenterade en av expediterna A:et på min högra underarm och sa att det var den finaste tatuering hon sett ”som ett smycke!” (passande nog). Genom detta kom jag och guldsmeden/expediten som hjälpte mig in på betydelsen av skog och natur. Min hyllning till skogen är tallarna på baksidan av min högerarm. Hennes hyllning till skogen är att använda sig av gröna stenar i sina ringar och smycken. Så vackert.

Därefter gick jag till Åhléns och för att köpa puder. Trettio procent på BareMinerals fram till 13/9 btw. Jag fick hjälp av en superproffsig tjej, som ville byta karriär. Så jag lyssnade på hennes berättelse och sedan coachade jag henne samtidigt som hon sminkade mig. Haha! Hoppas att Du läser detta inlägg förresten – du kommer att göra detta så bra. Om någon av er som läser denna blogg jobbar med inköp, hör av er till mig så kopplar jag ihop er.

Efter allt detta var jag så övertaggad att jag inte kunde tänka mig att gå hem, så jag bestämde mig för att att äta en mysig middag med mig själv. Vegetarisk pizza på The Pelican, Avenyn. Väl där satte jag mig vid deras öppna fönstervägg, så att jag satt ute, fast inne.

Efter en knapp halvtimma kom två tjejer och satte sig bredvid mig. Den ena började prata med mig efter det att en man kommit fram till mig och ställt frågan ”vad säger det om dig att du sitter på just den här platsen, bekräftelsebehov?”. Precis när jag var på väg att svara  honom ”vad säger det om dig att du drar den slutsatsen?”, harklade han sig och hasplade ur sig något betydligt trevligare (antar att jag såg sjukt skeptisk ut), och önskade mig en trevlig kväll.

Detta uttalande resulterade i varje fall i att vi tre tjejer, plus den ena tjejens pojkvän, hängde i flera timmar i det där fönstret. Vad vi firade? Husköp för paret, nytt jobb för den andra tjejen samt Barcelona för mig. Inte helt fel. Under kvällen strosade också ett flertal fina vänner och bekanta förbi, vilket gjorde att vi hann catcha up innan flytten. Livet (emojis med hjärtögon)! Just det, Henrik Lundqvist kom in och tog en drink där – OCH JAG GLÖMDE FRÅGA OM HAN ANVÄNDER HEAD AND SHOULDERS!

Kvällen avslutades på mina underbara grannars balkong där vi åt ost och drack vin, också det helt spontant. Och så fick jag spana lite på min vän, tillika deras son, när han sov. Han är tre så det är inte så creepy som det låter. Fina älskade O!

Till er alla, Ni är ovärderliga. Och Anders, just nu: ”det kunde varit dyrt-are”. Puss!

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.