Medeltidsveckan

Något jag levlat järnet inom på senare tid är att inte planera. För en och en halv vecka sedan hade jag exempelvis ingen aning om att jag skulle åka till Medeltidsveckan på Gotland. Inte heller att jag skulle få bo där gratis i världens kanske mysigaste, om än sjukt kalla, tält #litefeberharaldrigdödat.

Jag packade min väska i tron om att jag skulle vara borta i drygt en vecka, och blev borta i tre. Att jag dessutom fick låna kläder av alla och envar för att lösa mina medeltids-outfits var ju helt fantastiskt.

Att göra det jag känner för precis när jag känner för det ger en otrolig livskvalitet. Och vilken närvaro det skapar. Närvaro, tacksamhet och en förundran över att allt, alltid, löser sig.

DSC_0670

 

 

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.