Aktiva val

”Det hade varit enklare när jag var lika gammal som du”, ”jag har inte råd”, ”jag har astma”, ”vi bor så dyrt”, ”min fru vill inte”, ”jag har inte tid”. Anledningarna är många och tenderar att komma upp i nästan alla möten.

Dessa möten har gett mig en viktig insikt. Att jag inte är nyfiken på hur många fler ursäkter jag kan komma på för att inte leva mitt liv. Jag vill veta vad som händer när jag väljer att lyssna på hjärtat. Jag är nyfiken på vad som händer när jag väljer att gå hand i hand med mina rädslor, istället för att låta dem styra allt jag inte gör. Allt jag inte vågar välja.

Att bli egenföretagare var mitt första stora (av)steg och nu är det dags igen: Barcelona here I come, and I trust that you’ll catch me.

Vi använder cookies från tredje part. Läs vår Cookie Policy för mer information.