Podcasten är LIVE! Lyssna på iTunes eller via Acast 2


Hej mina vänner!

Igår eftermiddag gick vi live med vår podcast Make a living. Vi kommer att släppa ett nytt avsnitt varje onsdag i åtta veckor framåt, därefter väntar ett sommaruppehåll och sedan kickar vi igång på nytt i mitten av september. I dag kom det också ut en artikel med mig i Svenskar i Barcelona om podcasten, och om min resa som entreprenör.

Vi är alltså jag, och Linda Zettergren, och själva idén till podcasten började ta form i september 2016. Syftet? Vi förespråkar en karriär med hjärtat, snarare än med armbågarna, och har träffat människor som delar dessa värderingar. I vår podcast alternerar vi därför mellan egna avsnitt och intervjuer med framgångsrika personer på temat “karriär och”. Exempelvis karriär och kreativitet, karriär och livet som serieentreprenör och karriär som framgångsrik bloggare.

Inför första säsongen har vi dykt ner i Göteborgs entreprenörsscen och träffat sju modiga, inspirerande och egna individer. Egna individer i form av att de alltid har gått sin egen väg. Och lyssnat till hjärtat.

Vi har fått vår jingel komponerad av musikern Koceila Bladehane. Koceila har en studio här i Barcelona och förutom att numera producera Grammy-nominerade sydamerikanska artister har han tidigare skrivit jinglar till bland annat Coca-Cola och Mastercard. Vi är minst sagt tacksamma för hans medverkan. GRACIAS A TI!

Foto står Therese Sivertsson för. En grym fotograf med bas i Berlin.

Om du föredrar att lyssna på podcasts via iTunes hittar du vår podd här.

Här hittar du annars samtliga avsnitt hos Acast, där vi också finns. Håll tillgodo!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Podcasten är LIVE! Lyssna på iTunes eller via Acast

  • Maya

    Gryyymt!! Så kul att äntligen få höra er! Men jag saknade dig i första halvan av programmet, hur har ni tänkt kring uppdelningen, eller tar ni det som det kommer bara? Eller inbillade jag mig bara att du inte sa något förrän efter typ halva????

  • Anna Inläggsförfattare

    Vi delar upp just 50/50 så det stämmer nog ganska exakt att jag kom in efter halva, haha. Vi alternerar mellan vem som börjar i respektive intervju. Vad fin du är som ändå märker <3 KRAM