Hur mår du i själen? 1


God förmiddag! Hoppas ni alla mår bra! Idag är sista dagen i Barcelona på 12 dagar. I eftermiddag bär det av till Berlin och intervjuer för Make a living tillsammans med Linda och på måndag åker jag direkt därifrån till Sverige för jobb. Ska bli så kul att få träffa, och krama på, ER, alla nya barn som kommit till världen och mina fina kunder.

Tänk att så många av mina vänner har fått barn. Bara det senaste året! Och under de senaste två åren tror jag att närmare tio vänner har fått barn. Helt otroligt! Och jag får pussa på dem, allihopa (inklusive deras mammor)!

Idag är det strålande sol och 24 grader i Barcelona. En helt ok start på hösten. Kontoret jag sitter på har 360-view över hela staden, så jag ser både bergen och havet där jag sitter. Ibland är det lätt att glömma vilka fantastiska möjligheter man har. Vilka fantastiska möjligheter som ges en.

Jag har haft två ganska utmanande månader mentalt. Jag förstår inte riktigt varför sådana perioder kommer ibland, men det gör de. Jag fick en så fin fråga ifrån en vän igår. Först frågade hon: Hur mår du? Och jag svarade: Bra. Sedan frågade hon: Hur mår du i själen?

Hur mår du i själen. En så fin och viktig fråga. Det som fascinerar mig mest, i allt detta, är att alla problem, alla utmaningar, ”bara” finns i mitt huvud. Hur något påhittat kan påverka mitt egna mående så mycket, det skrämmer mig ibland. Jag önskar att jag lär mig att hantera det bättre. Viktigt att ta med sig, tror jag, är att vårt upplevda mående är just vår upplevelse av något. Det är vår konstruktion, som ibland kan ligga väldigt långt ifrån ”sanningen”.

Min fråga, lånad av min vän, blir därför: Hur mår du i själen?

Kärlek,

A

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Hur mår du i själen?