Första advent 1


Idag är det första advent och jag sitter parkerad framför Nyhetsmorgon sippandes på dagens andra kopp kaffe. Just nu bor jag i en företagslägenhet och drömmer om hur jag ska inreda min lägenhet när jag får tillbaka den i Januari. Köket hoppas jag totalrenovera och i sovrummet vill jag ta in mer textilier för att ge det en än mer ombonad känsla. Det ska bli så kul att inreda igen!

Två veckor har gått sedan jag började på mitt nya jobb. Jag kan inte nog understryka hur underbart det är att få vara del av ett team och en organisation. Att allt det jag gör, och bidrar med, kan göra skillnad i ett större sammanhang. En förutsättning för att jag trivs så bra är att det är en väldigt entreprenöriell organisation. Kan du motivera dina beslut finns det egentligen ingenting som stoppar dig ifrån att genomföra dem.

Blir spännande att se hur jag kommer att fördela min tid mellan Göteborg och Barcelona. Jag tror det blir två veckor i månaden på respektive ställe. Apropå tid väntar idag en sväng till min egen lägenhet för att lämna lite saker jag plockat upp i helgen, samt adventsfika med mina härliga grannar och lilla O. Och handla mat. Det måste jag verkligen göra.

Glad första advent!

A

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Första advent

  • Maya

    Så mysigt!! Längtar efter att få se hur lägenheten blir o efter att ha dig i stan lite oftare! Är sjukt förväntansfull överlag inför 2018 🙂 Så fint att ses igår, besos!